între noi, fetele...

10 coafuri pe care să le încerci în 2016

Coafuri 2016

Anul 2016 a început în forță și cred că toți suntem gata de o schimbare. De aceea azi vreau să vă povestesc mai multe despre care sunt tendințele acestui an când vine vorba de coafuri, mai ales că primăvara este perioada când multe dintre noi ne dorim o împrospătare a look-ului.

Iată deci care sunt coafurile pe care le puteți încerca în 2016.

Multe femei au tendința să-si lege părul într-o coadă mai ales atunci când sunt la serviciu sau la cumpăraturi iar anul acesta, asta este foarte trendy. Avem trei optiuni: prima este coada de cal înaltă care este ușor de realizat și foarte de efect. Îndreaptă-ți părul, lasă capul pe spate și leagă-ți părul ăn vârful capului, dar nu uita săfolosești o șuviță de păr pentru a ascunde elasticul. Dacă totuși coada înaltă este prea edgy pentru tine, atunci alege o coadă de cal joasă, care aduce o notă de sensibilitate și eleganță. Este o coafură ce te va face să arăți natural și foarte chic. A treia opțiune ne aduce aminte de copilările: două codițe. Sunt ușor de realizat și le poti purta în numeroase feluri. Iată câteva idei:

Dar sunt și fete care preferă să nu-și țină părul prins iar hair stiliștii au pregătit și pentru ele câteva opțiuni interesante. Buclele și textura naturală sunt super trendy în 2016, așa că nu mai trebuie să ne chinuim părul cu produse de stiling și cu placa de păr. Dacă nu ai părul ondulat de la natură, pur și simplu împletește-ți părul după ce te-ai spălat pe cap. Pentru bucle mai largi, prinde-ți părul într-un coc în vârful capului.

Anul 2016 pare să fie unul al naturaleței iar următoarele două coafuri de pe lista noastră sunt tocmai așa. Prima este cu părul în spatele urechii, un look care poate fi purtat cu orice ocazie. Acesta coafură îți eliberează fața și pune accent pe trasăturile naturale. A doua coafură este wet look sau cu părul ud. Pentru a o realiza poți folosi produse de stiling sau poți ieși din casă imediat după ce ai făcut baie, doar dacă vremea de afară îți permite.

Dacă doriți să încercați o coafură nouă fără să vă tundeți atunci următoarele idei sigur vor fi pe placul vostru. Prima dată trebuie să vorbim despre împletituri. În acest moment exista o mulțime de împletituri din care să alegi și majoritatea sunt relativ ușor de realizat. Dacă vrei să înveți ceva nou, poți căuta tutoriale pe internet. Apoi urmează cocurile joase, care nu numai că sunt extrem de ușor de realizat dar vor completa cu succes orice ținută fie ea casual ori office. Nu în ultimul rând, anul acesta este anul accesoriilor de păr care pot transforma orice coafură banală într-una modernă. De la bentițe de păr și chiar și coronițele de prințesă tip tiara, anul acesta ai liber să improvizezi.

Acestea sunt deci coafurile ce vor fi la modă în 2016. Tu pe care care ți-ar plăcea să o încerci și de ce?

Sursa foto: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap