īntre noi, fetele...

Cum să te machiezi pe timpul verii - idei și sfaturi de la specialiști

Pe timpul verii, mai ales cānd afară este foarte cald, trebuie să avem mare grijă atunci cānd folosim produse de machiaj. Din cauza căldurii transpirăm mai mult ca de obicei și fără să vrem tenul nostru suferă datorită faptului că īl īncărcăm cu produse de makeup. De aici pānă la irității, coșuri și alte probleme nu mai este decāt un pas.

Avon

De aceea stiliștii ne recomandă ca vara să folosim mai putine farduri și să mizăm pe un look natural, mai ales dacă suntem bronzate. Culorile deschise, pastelate, sunt ideale pentru perioada verii atāt pentru ochi cāt și pentru buze. De asemenea, există produse ce pot fi īnlocuite cu succes pe perioada verii, cum ar fi fondul de ten cu crema BB sau rujul cu lip gloss-ul.

Cauți produse ieftine și de calitate? Echipa Hottie.ro īți recomandă:

Farduri de pleoape (Avon)

Rujuri și luciu de buze (Avon)

Ojă (Avon)

Nu uitați īnsă că soarele este foarte puternic pe timpul verii și de aceea este bine să folosim īn fiecare zi și de fiecare dată cānd ne expunem la soare o cremă de protecție solară. Știu că mulți dintre noi folosim o astfel de cremă doar atunci cānd mergem la plajă sau la piscină, dar dermatologii ne sfătuiesc să folosim o cremă de protecție solară īn fiecare zi, chiar și cānd afară nu este soare. Cumpărați o cremă de soare un grad mare de protecție, de 30 sau chiar de 50.

Elefant.ro

Și pentru a vă arată cāt de ușor este să vă machiați pe timpul verii am adunat niște idei care sper să vă inspire și pe voi să alegi un machiaj natural. Care este preferata voastră?

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap