între noi, fetele...

Idei de machiaj pentru 2016

Machiaj 2016

În 2016, când vine vorba de machiaj, stiliștii au trasat câteva trenduri pe care trebuie să le urmăm și astăzi vreau să vă povestesc mai multe despre fiecare în parte. Fie că este vorba de ochi, de buze sau de ten, în 2016 naturalețea se luptă aprig cu tonurile închise. Și chiar dacă tredul no make-up nu mai este valabil, asta nu înseamnă că trebuie să folosim farduri până la refuz. Iată deci care sunt trendurile în machiaj anul acesta.

Când vine vorba de ochi, o culoare este marea preferata a acestui an: albastrul. Având o mulțime de nuanțe, albastrul se potrivește oricărei culori de ochi și este strict decizia ta ce nuanță alegi sau felul în care vrei să o aplici. De la o simplă dungă pe pleoapă la combinații din două nuanțe de albastru, anul acesta te poți machia așa cum îți place.

Dacă totuși albastrul nu este una dintre culorile voastre preferate, atunci trebuie să știți că aveți și alte opțiuni. De exemplu anul acesta culorile pastelate sunt extrem de populare, mai ales cele precum rozul sau portocaliul.

Nici creionul negru nu trebuie să vă lipsească din trusa de machiaj în 2016. Dacă anul trecut au fost populare contururile mai evidențiate și pline de personalitate, anul acesta mizează pe un look minimalist, conturându-ți subtil ochii și terminând cu o codiță de rândunică. Pentru un look dramatic, numai bun de purtat la o petrecere, alege să porți doar creion de ochi și mascara fără alte produse de makeup care îți pot încărca fața.

machiaj 2016

Și dacă anul acesta sunteți invitate la o petrecere puteți apela cu încredere la sclipi. Da, ați citit bine, sclipiciul este must have-ul lui 2016 când vine vorba de machiaje nonconformiste. Chit că aplicați un fard cu glitter pe întreaga pleoapă sau doar trasați un contur, anul acesta nu aveți cum să dați greș cu strălucirea.

Să nu uităm nici de gene care anul acesta sunt extrem de importante. Dacă în anii trecuți interesul pentru mascara scăzuse considerabil, stiliștii au readus acest produs în topul preferințelor. Genele de păpusă sunt trendy, așa că folosește produse de calitate pentru a obține un look de invidiat.

Acum că ne-am lămurit cu ochii, să trecem la buze. În 2016 nu ai cum să dai greș dacă vei folosi un ruj roșu. Stiliștii și designerii deopotrivă au fost fascinați de această culoare și de aceea au folosit-o intens pe catwalk la prezentarile de modă. O poți purta și tu când ieși ăn oraș împreună cu o coafură messy, ce-ți va da un aer rebel.

Alături de rujul roșu, și cel burgundy, de altfel foarte popular in 2015, este o alegere potrivită anul acesta. Pentru un look reusit, combină acest ruj cu un ten brozat, ce aduce aminte de zilele călduroase ale verii.

Când vine vorba de ten, anul acesta ne aduce două direcții destul de diferite. Prima ne aduce aminte de vară și de soare iar a doua ne dă un sentiment de naturalețe. Tenul bronzat, care intrase într-un con de umbră, a revenit în lumina reflectoarelor, mai ales pe catwalk, la nenumărate prezentări de modă. Investește și tu în produse de calitate care să-ți ofere un bronz frumos și sănătos dar ai grijă să nu exagerezi. Pentru fetele care însă nu apreciază bronzul ci din contră naturalețea pielii, atunci puteți alege cu încredere cealaltă direcție: pielea luminoasă. Iluminatorul este cel care oferă pielii o imagine curată și strălucitoare așa că folosește-l cu încredere.

Voi ce părere aveți? Vă plac tendințele acestui an când vine vorba de makeup? Pe care dintre ele le veți încerca cu siguranță?

Sursa foto: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap