între noi, fetele...

Idei de manichiură pentru toamna 2015

În fiecare an tendințele în modă se schimbă și o dată cu ele și cele legate de machiaj sau manichiură. Anul acesta când vine vorba de unghii, stiliștii au pregătit câteva surprize, menite să satisfacă toate gusturile. Așa că azi vreau să vă povestesc mai multe despre care sunt tendințele acestei toamne când vine vorba de manichură.

Unghii toamna

Culori neutre

Pentru început trebuie să vorbim despre două culori care au fost, și se pare vor rămâne extrem de populare și în sezonul acesta. Prima este alb, o culoare ce ne aduce mai mult aminte de iarnă decât de toamnă, dar pe care o regăsim din nou în tendințe. Este o culoare care a fost foarte folosită pe timpul verii așa că dacă vrei să-ți amintești de zilele călduroase, folosește ojă albă pentru următoarea ta manichiură. Dacă ești adepta stilului retro, trebuie să știi ca alb este o culoare ideală și că o manichiură albă va completa orice ținută de acest gen. A doua culoare extrem de populară este gri. Dacă în sezonul primăvară-vară ne-am vopsit părul gri, acum este rândul unghiilor. Nu te limita doar la niște unghii simple ci adaugă detalii sau combină o ojă normală cu una mată. Ține minte că toamna aceasta stilul minimalist este la modă așa că nu exagera nici cu oja, nici cu machiajul.

Culori aprinse

Dacă nuanțele pastel sau cele neutre nu sunt pe gustul tău, atunci toamna asta ai de unde alege. Culorile aprinse sunt în trend iar cele mai populare sunt albastru, verde sau vișiniu. Sunt culori pe care le poți asorta la majoritatea hainelor și pe care le poți purta cu orice ocazie. De asemenea astfel de culori sunt numai bune pentru un outfit office, care de obicei este mai reținut, pentru că în felul acesta vei adăuga o pată de culoare atât de bine venită.

Vrei să cumperi ojă de calitate la prețuri accesibile? Iată recomandările noastre:

OPI

Rimmel London

Miss Sporty

Essence

Avon

Negru e din nou vedetă

Putem spune că acest trend nu este deloc surprinzător, mai ales ca negru este deja o alegere clasică și elegantă. Anul acesta, dacă alb sau gri sunt prea inocente pentru tine, poți alege negru pe care să-l folosești pentru a crea diverse manichiuri interesante. Oja mată este un must have pentru că îți oferă un look simplu și elegant, în timp ce oja strălucitoare poate fi combinată cu alb pentru a crea efecte speciale pe unghii.

Revenirea la natural

Nude este din nou în tendințe! De câțiva ani, artiștii makeup ne îndeamnă să revenim la natural, folosind un machiaj minimalist așa că este absolut normal ca această tendință să se extindă și atunci când vine vorba de unghii. Nude este reprezentat de mai multe nuanțe ce sunt perfecte pentru o zi la birou. Seara, adaugă niște sclipici sau niște paiete și vei avea o manichiură modernă și foarte trendy.

Roșul pasional

Această culoare este și va fi mereu în tendințe când vine vorba de unghii, mai ales acum când există atâtea nuanțe din care putem alege. Fiindcă afară este toamnă, putem să folosim cu încredere o ojă mai închisă la culoare, precum burgundy. Dar și rosul aprins este extrem de trendy, mai ales dacă mergi la o petrecere sau la o tură de cumpărături cu fetele.

Toamna aceasta este momentul să-ți pictezi unghiile așa cum îți place și să te bucuri de ele! Schimbă-ți manichiura o dată cu ținuta și vei primi numai complimente!

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap