īntre noi, fetele...

Manichiura cioburi de sticlă

Chiar dacă īn sezonul rece avem tendința să purtăm mai mult culori īnchise, iată că īn această iarnă un nou trend īn materie de manichiură va aduce culorile vesele īn viața noastră. Este vorba de manichiura cioburi de sticlă care deja face furori īn lumea īntreagă și care a fost inventată de către Park Eun Kyung, o tānără din Coreea de Sud.

Deși pare o manichiură foarte greu de realizat, adevărul este că nu este nici de departe un proces complicat. Park Eun Kyung a povestit ca la īnceput folosea īnvelișul unor bomboane dar pentru că materialul era mult prea rigid a ales să folosească un celofan iridescent pe care īl taia īn bucăți, īl aranja pe unghie și apoi adăuga lac transparent. Acum īnsă a transformat acest celon īn abțibilduri și īn acest fel manichiura este gata imediat. Manichiura cioburi de sticlă poate fi realizată pe unghii de orice lungime. Tot ce ai de făcut este să-ți folosești imaginația pentru a crea modele deosebite, pline de personalitate.

Īn galeria de mai jos vei găsi cāteva idei de manichiură cu cioburi de sticlă care sper să vă inspire și pe voi să īncercați acest nou trend.

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap