între noi, fetele...

Sunt șervețelele demachiante bune pentru piele? Argumente pro și contra.

Pentru a avea o piele frumoasă și pentru a ține ridurile la distanță pentru cât mai mult timp, avem de respectat câteva reguli precum să folosim o cremă hidratantă sau să ne demachiem în fiecare seară înainte de culcare.

Servetele demachiante

Când vine vorba de demachiere multe femei folosesc ori șervețele demachiante ori o loțiune ce îndepartează machiajul și praful acumulat în timpul zilei. Eu de exemplu, am ales varianta cea mai ușoară și anume, șervețelele demachiante pe care le folosesc în fiecare seară. Dar oare sunt șervețelele cea mai bună opțiune? Haideți să vedem împreună care sunt argumentele pro și contra folosirii șervețelelor demachainte.

De ce să folosim șervețele demachiante

Cred că cel mai simplu argument este acesta: pentru că sunt o soluție comodă și rapidă, extrem de utilă mai ales seara, când suntem obosite și nu mai avem energia necesară pentru un ritual întreg de frumusețe. De asemenea, pentru că sunt ambalate compact, sunt numai bune de pus în geantă. Dacă mergeți la sală, servețelele demachiante sunt ușor de folosit dacă ați transpirat sau vreți să vă ștergeți machiajul. De asemenea, unele șervețele sunt îmbibate cu subtanțe ce ajută cu diverse probleme ale pielii, precum acneea sau sunt special făcute pentru pielea sensibilă. Dacă aveți niște servețele care sunt mai tari, acestea sunt bune și pentru exfoliere.

De ce să nu folosim șervețele demachiante

Doar pentru că sunt o soluție rapidă și pentru că sunt ușor de folosit, asta nu înseamnă, spun specialiștii, că sunt și cea mai bună alegere când vine vorba de demachiere. De fapt, șervețelele nu fac decât să întindă machiajul și praful pe față și în nici un caz nu curăță pielea în profunzime. Dacă totuși alegeți să folosiți șervețele demachiante, iată ce ar trebui să mai faceți în plus.

În primul rând, imediat după ce v-ați șters machiajul, trebuie să vă spălați pe față cu un produs de curățare care este bun pentru pielea voastră. Dacă nu aveți unul la îndemână, spălați-vă doar cu apă și apoi folosiți o loțiune tonică. Nu uitați să folosiți o cremă hidratantă în fiecare seară dar doar după ce sunteți sigure că pielea voastră este curată.

În concluzie, șervețelele demachiante sunt o alegere bună atunci când sunteți grăbite sau ca un prim pas atunci când începeți procesul de demachiere. Pentru o piele frumoasă și sănătoasă folosiți produse care sunt bune pentru voi și nu uitați de hidratare. Iată care sunt câteva dintre recomandările mele:

Mască de față purificatoare cu minerale AVON

Spumă de curățare Clearskin AVON

Perie pentru curățarea tenului AVON

Loţiune tonică astringentă cu acid salicilic 0,5% pentru coşuri AVON

Gel de curăţare cremos cu 2% acid salicilic AVON

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap