între noi, fetele...

5 accesorii ce sunt la modă în această toamnă

Acum că Săptămâna Modei de la Paris s-a terminat, avem o idee mai clară despre cum va arăta moda sezonului rece 2015/2016. Putem spune deci, că și în acest an, designerii s-au întrecut în a aduce pe catwalk noutăți de-a dreptul nonconformiste dar au și înviat trenduri mai vechi, pline de stil și personalitate.

V-am povestit deja care sunt trendurile sezonului rece atunci când vine vorba de haine și pantofi, așa că azi vreau să vorbim despre accesorii.

Accesoriile sunt o parte esențială a fiecarei ținute pe care o purtăm și de multe ori alegerile noastre în materie de genți, eșarfe și bijuterii pot schimba complet felul în care arătăm. De multe ori, când este frig afară renunțăm să mai purtăm anumite accesorii dar trebuie să ținem minte că putem fi stilate în orice anotimp. De aceea marii designerii ne propun câteva accessorii deosebite pe care le putem purta anul acesta cu încredere precum mănuși lungi sau genți cu animal print. Iată deci ce trebuie să purtăm pentru a fi în trend.

1. Eșarfa skinny: deși ani la rând eșarfele voluminoase au fost vedete, poate și datorită faptului că sunt extrem de călduroase, anul acesta a venit rândul eșarfei skinny să strălucească pe podium. O astfel de eșarfă este perfectă în cadrul unei ținute boeme, oferind stil și eleganță. De asemenea poți înlocui eșarfa îngustă cu o bluză ce are deja o fundă la gât și poart-o cu o pereche de blugi sau o fustă plisată.

2. Genți cu animal print: acum câțiva ani, când animal print facea pentru prima dată senzație pe podiumurile de modă, mulți au spus că acest trend nu v-a dispărea prea repede și iată că au avut dreptate. Și în această toamnă dar și la iarnă, gențile cu imprimeuri gen leopard sau zebra sunt ideale pentru a transforma o ținută banală. Dacă ești o adevărată fashionista cumpără-ți și alte acccesorii cu animal print, precum pantofi sau curele.

3. Accesoriile anilor '80: adevărul este că de atunci nu a trecut chiar așa de mult timp, iar moda acelor ani este cu adevărat grozavă! Deși contrazic stilul minimalist ce pare că domină trendurile de la o vreme, acessoriile anilor '80 exprimă cel mai bine nevoia de libertate și de exprimare. Purtați cu încredere cerceii în forme geometrice și culori țipătoare, colanți și dresuri colorate și accente de neon ce vor transforma orice ținută într-una veselă și plină de caracter.

4. Ciucuri și funde: știu, sună cam copilăresc dar anul acesta nimic nu spune mai bine "femininitate" decât aceste două cuvinte. Ciucurii pot și purtați la genți, pantofi, cercei, brățări sau ca pandantive. Fie că alegi să porți cucuri din materiale textile, fie din piele, poți fi sigură că te încadrezi perfect în tendințe. Când vine vorba de funde aici ai din nou mână liberă să alegi între broșe adorabile ce-ți vor înfrumuseța un look sobru de birou sau funde pentru păr ce îți vor da un look chic și tineresc. Dacă nu îți plac fundele, alege un alt design care este mai pe gustul tau.

5. Bentițele de păr: sigur și voi ați purtat bentițe când ați fost mici dar anul acesta dacă vreți să fiți trendy, tot ce aveți de făcut este să vă puneți o bentiță pe cap. Sunt o mulțime de modele din care puteți alege și de asemenea o mulțime de culori. Fiecare bentiță în parte reprezintă un anumit stil, așa că alegeți-le pe cele care vă reprezintă pe voi.

Acestea sunt deci 5 dintre cele mai importante accesorii pe care le putem purta în acest sezon rece pentru a fi la modă. Iar în galeria de mai jos, am strans pentru voi câteva idei ce sperăm să vă inspire!

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap