între noi, fetele...

6 haine la modă în 2015 care se vor purta și în 2016

Haine 2016

Când vine vorba de modă anul 2015 a fost dominat de trenduri precum denim sau franjuri și se pare ca nici anul 2016 nu va fi mai prejos. Chiar dacă unele trenduri și implicit, unele haine, nu mai sunt la modă anul acesta, sunt și diverse obiecte de îmbrăcăminte ce le putem purta cu încredere și în 2016. Iată deci care sunt acestea și cum le putem integra cu succes în ținutele noastre de zi cu zi.

1. Cămașa albă este fără doar și poate un must have, ceva ce fiecare femeie trebuie să aibă în dulap, alături de o pereche de pantaloni negri și niște pantofi cu toc. Anul trecut însă banala cămașă albă a devenit extrem de populară și a fost integrată cu succes mai ales în ținutele minimaliste. În 2016, poartă cămașa albă împreună cu blugii tăi preferați sau cu o pereche de pantaloni negri de inspirație masculină.

Cum să porți hainele de iarnă cu stil

2. Puloverul tricotat rămâne popular și în 2016, mai ales că, este un obiect de îmbrăcăminte ce poate fi ușor integrat în orice ținută. Este de asemenea călduros, comfortabil și la ora actuală se găsesc o mulțime de modele din care poți alege. Dacă anul trecut erau populare culorile neutre și închise, anul acesta, poate și datorită culorilor alese de Pantone să reprezinte 2016, puloverele cele mia treny vor fi cele pastelate, cele albe și cele gri.

4 tipuri de pulovere pe care trebuie să le ai în dulap

Haine 2016

3. În 2015, denimul a fost materialul numărul 1 și toată lumea, de la mic la mare s-a comformat purtând blugi, rochii, jachete sau cămăși. Iar dacă anul trecut v-ați cumpărat o mulțime de haine din denim, atunci trebuie să știți că le puteți purta cu încredere și în 2016! O mică diferență însă este atunci când vorbim de stiluri. Dacă anul trecut am fost inspirați de modă anilor 90, în 2016 denimul capătă o nuanță mai elegantă cu ajutorul broderiilor și a siluetelor sculptate.

Cum să porți botinele de toamnă cu blugii tăi preferați

4. Vă povesteam într-un articol anul trecut că franjurii sunt la modă fie că se găsesc pe haine sau pe accesorii. Iar în 2016 vor fi și mai populari mai ales că fac casă bună și cu pastelurile și cu nuanțele mai vibrante. Investește cu încredere în haine, pantofi sau genți cu franjuri, mai ales că se pare că acest trend nu va dispărea prea curând.

Toamna aceasta se poartă franjurii!

5. Anul trecut hainele roz au fost peste tot, iar doamnele și domnișoarele deopotrivă s-au declarat încântate, așa că acest trend va fi extrem de popular și în 2016. Să nu uităm că rose quartz este culoarea anului 2016, așa că dacă vrei să fi la modă, poartă haine și acessorii în nuanța ta preferată de roz.

Culorile Pantone pentru 2016 - Rose Quartz

6. Primăvara lui 2015 a fost dominată de rochițele cu print gingham iar dacă și vouă v-au plăcut aceste obiecte de îmbrăcăminte ce ne aduc aminte de uniformele școlare de altă dată, atunci trebuie să știți că ele sunt la modă și în 2016. Printul în sine poate fi purtat însă și pe bluze sau pe fuste alături de ceva alb, care face această combinație să fie fresh și trendy.

Paltonul în carouri este la modă în acest sezon

Sursa foto: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap