între noi, fetele...

Ce culori purtăm anul acesta în sezonul rece

Dacă ieri v-am povestit care sunt tendințele în fashion pentru sezonul rece 2015/2016 , astăzi trebuie să vorbim un pic și despre culorile pe care designerii ni le recomandă în această toamnă și iarnă. O ținută reușită nu se bazează doar pe haine și pantofi, dar și pe culorile alese și combinațiile pe care le facem. Iată deci care sunt culorile pe care stiliștii ni le recomandă să le purtăm pentru a fi trendy în sezonul rece.

Tinuta de toamna

Prima culoare este verde măsliniu pe care o regăsim de multe ori în hainele de camuflaj ale soldaților. Toamna aceasta verdele închis este la putere și merge perfect cu alb, negru, bej sau crem. Este o culoare neutră așa că nu poți da greș cu ea. Se potrivește cu stilul military sau casual dar se poate încorpora cu ușurință și în ținute mai elegante.

Următoarea culoare pe listă este chiar culoarea anului, marsala. Este o culoare încântătoare ce se potrivește cu nuanțele toamnei, așa că o poți purta cu încredere. Nu te limita doar la haine, ci alege și pantofi, accesorii sau genți care îți vor completa orice ținută.

Pe lista de culori pe care le putem purta în acest an se regăsește și în acest an frumosul gri. Este o culoare simplă, elegantă și care poate fi purtată cu ușurință de orice femeie. Este o alternativă perfectă la negru și dacă ți se pare că este un pic plictisitoare, atunci poți alege piese gri care au diverse imprimeuri. Un must have al toamnei sunt blugii gri ce pot fi purtați în diverse combinații.

Dacă sunteți în căutarea unei culori elegante, dar care este și cool și la modă, atunci albastru închis, următoarea culoare de pe lista noastră, este alegerea perfectă pentru voi. Pentru că este o culoare puternică, se potrivește mai mult într-o ținută monocromatică însă o puteți combina și cu o culoare neutră precum alb.

Ultima culoare pe lista noastră este cărămiziul, o culoare ce ne aduce aminte de frunzele de toamnă. Este o culoare puternică și îndrăzneață, ce îți va scoate în evidență personalitatea jucăușă. O ținută cărămizie poate fi un pic cam greu de accesorizat, dar gândește-te că este o culoare de toamnă ce se potrivește foarte bine cu alte nuanțe tomnatice, precum maro, auriu sau vișiniu.

Toamna este fără doar și poate un anotimp minunat care ne oferă un spectacol de culoare. Lăsați-vă deci inspirate de acest spectacol și purtați haine pline de stil și de personalitate.

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap