între noi, fetele...

Ce pantofi purtăm în primăvara și vara lui 2016

Mules

Acum că primăvara și-a intrat în drepturi, este vremea să facem curat în dulapul cu pantofi. Și pentru că o femeie nu are niciodată destui pantofi acum este perioada potrivită să dăm o raită prin magazine să vedem ce a mai apărut nou.

Când vine vorba de trenduri, în 2016 nu se schimba mare lucru. Totuși dacă ar fi să aleg un cuvânt care să descrie cel mai bine pantofii pe care îi vom purta în acest an, acel cuvânt trebuie să fie comfort. Iată deci care sunt cei mai trendy pantofi în 2016 și cum putem să-i purtăm zi de zi.

Pentru că stilul meu preferat este casual spre sport, am să încep cu adidașii care și anul acesta, la fel ca și anul trecut, sunt extrem de populari. Sunt încălțările ideale pentru primăvară și vară și merg perfect cu orice ținută. Și dacă până acum adidașii sau teneșii erau purtați cu haine mai sport sau mai casual, anul acesta este trendy să-i purtăm în cadrul unor ținute mai elegante. De exemplu, îi putem combina cu un blazer și o pereche de blugi sau cu o rochie.

Când vine vorba de sandale, anul acesta avem două opțiuni care sigur vor fi pe placul tuturor.

Sandalele gladiator au fost la modă și acum câtiva ani iar în 2016 revin în forță. Nu numai că arată grozav, dar sunt și extrem de comode și practice, mai ales vara când este foarte cald. Le putem purta atât la o ținută casual cu o pereche de pantaloni scurți dar și la una chic, cu o rochiță cu print floral.

Platformele nu sunt chiar pe placul tuturor dar eu cred că în 2016 ar trebui să le dăm o șansă. Mai ales dacă dorim să găsim un înlocuitor la pantofii cu toc care nu sunt întotdeauna cei mai comozi. Pantofii cu platforme sunt perfecți pentru doamnele și domnișoarele care sunt mici de înalțime. Poartă platforme alături de blugii tăi preferați sau o rochie comodă de vară.

Iar dacă sandalele nu sunt pe placul voastru atunci trebuie să știți că în 2016 papucii sunt la putere. Bine, nu papucii de casă sau cei de plajă, ci papucii pe care mamele noastre i-au purtat prin anii 60. Cunoscuți sub numele de mules, acești pantofi nu numai că sunt foarte comozi dar sunt și perfecți pentru o zi călduroasă. Majoritatea modelelor au un toc gros și pot și purtate cu blugi, pantaloni scurți sau rochii.

Când vine vorba de culoare, în 2016 la modă sunt culorile metalice, în special argintiul. Fie că alegeți sandale, teniși sau platforme argintii, purtați-le cu încredere alături de hainele voastre preferate.

Iar în galeria de mai jos veți găsi câteva dintre ținutele mele preferate, ținute ce includ pantofii despre care v-am povestit în acest articol.

(sursa foto: Pinterest)

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap