între noi, fetele...

Culorile Pantone pentru 2016 - Rose Quartz

Tinuta roz

În fiecare an la începutul lunii decembrie, Pantone anunță culoarea anului viitor iar anul acesta, pentru prima data, două culori vor reprezenta anul 2016. Este vorba despre Rose Quartz care este un roz pal și Serenity, care este un albastru foarte deschis.

Ambele culori sunt calde și liniștitoare și vorbesc foarte mult despre cum putem să ne așteptăm că va fi anul 2016, cel puțin când vine vorba de modă și de frumusețe. Dar ca și în anii trecuți, ne putem aștepta ca aceste culori să le vedem și în alte domenii, cum ar fi cel al mobilei, al tehnologiei sau al design-ului interior.

Atât rozul cât și albastrul deshis sunt culori calme și putem spune cuminți, așa că pentru unele femei va fi greu să le integreze în ținutele zilnice. Tot cei de la Pantone ne dau și soluția. Iată ce putem facem: prima soluție ar fi să purtăm cele două culori împreună și dacă stăm să ne gândim, combinația roz pal-bleu este una extrem de populară. Dacă însă vreți să purtați o singură culoare, cei de la Pantone ne sfătuiesc să o combinăm cu niște nuanțe mai îndrăznețe, pentru un look trendy și plin de personalitate.

Și pentru a vedea cum puteți să purtați aceste două culori în anul ce stă să înceapă, am pregătit pentru voi câteva idei care sper să vă inspire. În cadrul acestui articol puteți vedea cum să purtați culoare Rose Quartz iar mâine vă voi arăta cum puteți purta culoare Serenity.

Sursa foto: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap