între noi, fetele...

Cum purtăm vesta de blană cu hainele noastre preferate

Unul dintre cele mai populare trenduri în fashion în acest an este suprapunerea hainelor așa că dacă și vouă vă place să purtați mai multe haine deodată și să faceți combinații non conformiste, acest trend este perfect pentru voi.

Bineînțeles asta nu înseamnă să puneți pe voi orice găsiți la îndemână ci din contră trebuie să aveți grijă atunci când creați un look. Și pentru că vremea de afară încă ne permite să purtăm haine nu foarte groase , astăzi vreau să vă arăt cum puteți integra o vestă de blană în ținutele voastre de zi cu zi pentru a crea un look modern și fresh. Pentru că vestele de blană vin în multe culori și dimensiuni, sigur vei găsi una care să se potrivească stilului și corpului tău.

 

Model 6

Vesta de blană este foarte versatilă și o puteți purta indiferent de stilul vostru, fie el casual sau elegant. Arată grozav alături de o pereche de blugi, o bluză de toamnă și ghete până la gleznă. O ținută office, formată din pantaloni negri, cămașă albă și pantofi cu toc va fi completată perfect de o vestă de blană.

La o ieșire cu prietenii în oraș, alege o rochie tricotată și cizme înalte. Pentru un plus de eleganță și comfort, poartă o vestă de blană și o eșarfă supradimensionată.

În galeria de mai jos veți găsi câteva ținute care sper să vă inspire și pe voi să purtați o vestă de blană în această toamnă.

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap