între noi, fetele...

Cum să porți botinele de toamnă cu blugii tăi preferați

Ghete de toamna

Și toamna aceasta ghetele până la gleznă sunt extrem de trendy așa că azi m-am gândit să vă povestesc un pic despre cum puteți să le purtați în combianție cu blugii vostri preferați. Chit că alegeți să combinați ghetele cu blugi boyfriend sau din contră, cu cei skinny, vă garantez că toamna aceasta veți fi mereu la modă. Dar hai mai bine să vă povestesc mai pe larg despre fiecare.

De curând mi-am cumpărat și eu o pereche de ghete de toamnă până la gleznă și am obsevat că deși i-am combinat cu o pereche de blugi skinny, combinația nu părea să fie cea mai reușită și asta datorită faptului că blugul trece peste gleznă și ori intră în gheată ori o acoperă.

Pentru a nu avea și voi această problemă, stiliștii ne sfătuiesc ori să cumpărăm o pereche de blugi skinny care sunt până la gleznă, ori să îndoim blugul pe dinăuntru pentru a crea senzația că blugul este mai scurt. Dacă stilul vostru este casual sau casual smart, puteți să purtați ghetele și blugii împreună cu bluze, pulovere, cămăși și jachete de toamnă, de blugi, piele sau un trenci.

Vrei și tu să-ți cumperi o pereche de ghete până la gleznă? Iată recomandările mele:

Ghete Box Negre, 129 lei

Ghete Bett Camel, 129 lei

Ghete Klop Negre, 129 lei

Botine Help Maro, 149 lei

Botine Gesto Negre, 139 lei

Ghete de toamna

O altă opțiune este să combini ghetele până la gleznă cu o pereche de blugi boyfriend. Acest tip de pantaloni sunt mult mai largi și mai lungi așa că, pentru a obține un look perfect, trebuie să îndoiți partea de jos a blugului până la gleznă. O astfel de combinație poate fi purtată alături de diverse bluze, pulovere și jachete oversized dar și alături de haine mai elegante, pentru a crea o ținută numai bună pentru școală sau pentru serviciu.

Oricare tip de jeans ați alege, pentru a da impresia de picioare lungi și subțiri, noi vă sfătuim să purtați blugi care se asortează din punct de vedere al culorii cu ghetele. Deasemenea, un pantof cu toc va accentua această impresie. Pentru doamnele și domnișoarele pasionate de croitorie sau cele pentru cele cărora le place să-ți personalizeze hainele, avem o și sugestie. Cum majoritatea blugilor din comerț sunt mai lungi decât glezna, puteți să tăiați chiar voi blugul pentru a ajunge la lungimea potrivită. În galeria de mai jos, am adunat 13 ținute ce au ca vedetă principală ghetele până la gleznă și care sper să vă inspire și pe voi toamna aceasta!

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap