între noi, fetele...

Cum să porți cu stil pantofii cu imprimeu de leopard

Pantofi leopard

Unul dintre cele mai populare printuri este animal print, adică cel ce imită blana unor animale sălbatice. De la haine la pantofi sau accesorii, animal print este prezent peste tot și se pare că și în 2016 va fi în topul preferințelor.

Printul de leopard este însă de departe cel mai apreciat și cel mai purtat așa că dacă anul acesta vreți să fiți la modă, trebuie neapărat să aveți în garderobă câteva obiecte de îmbrăcăminte cu imprimeu de leopard.

Mie personal îmi plac foarte mult pantofii cu print de leopard așa că azi vreau să vă spun mai multe despre cum puteți să-i integrați cu succes în ținutele voastre de zi cu zi.

În primul rând trebuie să știți că pantofii cu print de leopard trebuie purtați alături de haine simple, care nu au culori tari. Pentru că printul de leopard are pete de negru, puteți purta acești pantofi împreună cu haine închise la culoare. Este strict interzis să purtați alt obiect de îmbrăcăminte care are vreun print, mai ales dacă este vorba de alt animal.

Vrei să-ți cumperi o perehe de pantofi cu imprimeu de leopard? Iată recomandările noastre:

Balerini Nono Negru Leopard, 45 lei

Pantofi Sport Drop Negri, 49 lei

Pantofi Santo Leopard, 119 lei

Sandale Polova Negre, 129 lei

Dacă alegeți pantofi cu toc atunci îi puteți purta alături de blugi tip boyfriend, o bluză sau o cămașă. Sunt alegerea perfectă dacă vreți să creați un look modern și cool care poate fi purtat chiar și la birou. Dacă mergeți la o petrecere, purtați pantofii cu toc alături de o rochiță neagră.

Botinele cu imprimeu de leopard sunt de asemenea o alegere numai bună, mai ales acum primăvara. Le poți purta împreună cu o pereche de pantaloni negri skinny și o jeacă de piele. Alege între botine cu toc sau talpă joasă, în funcție de preferințe.

dEpurtat.ro

Adeptele stilului casual, pot purta balerini cu imprimeu de leopard. O pereche de blugi skinny și o bluză merg perfect cu astfel de pantofi. Adaugă și un blazer și ești gata să mergi la birou. Tenișii cu imprimeu de leopard pot fi purtați alături de blugi și de un tricou la o ieșire cu prietenii. Când vine vorba de culori, mergi pe combinații de negru, alb și crem.

Și ca să vă arăt mai exact cum puteți purta pantofii cu imprimeu de leopard în 2016, am creat o galerie în care puteți vedea câteva dintre ținutele mele preferate.

(photo source: Pinterest)

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap