īntre noi, fetele...

Cum să porți eșarfa oversized cu stil

Esarfa xxl

Chiar dacă anul acesta eșarfa oversized nu și-a mai făcut apariția pe lista tendințelor īn materie de accesorii, asta nu īnseamnă că ea a fost uitată sau că doamnele și domnișoarele nu o mai poartă, ci din contră, popularitatea ei crește de zi ce trece. Chit că este tricotată, croșetată, din lānă sau din material textil, eșarfa supradimensionată este unul dintre cele mai purtate accesorii pe timp de toamnă și iarnă. Și este ușor de īnțeles de ce: nu numai că este incredibil de călduroasă dar aduce și un strop de stil oricărei ținute.

Vrei și tu să-și cumperi o eșarfă oversized? Iată noua colecție de la Bonprix:

Eșarfe și șaluri

De aceea azi vreau să vă arăt cum puteți să purtați eșarfa oversized și īn acest sezon rece pentru a fi mereu la modă. Secretul este să alegeți eșarfa potrivită pentru fiecare ținută pe care o purtați. De exemplu, eșarfele tricotate sau croșetate, din lānă, se potrivesc cu o ținută mai casual, pe care să o purtați la școală sau cānd ieși īn parc cu prietenii. Pentru o ținută mai elegantă, alegeți o eșarfă mai stilată, care are chiar și un imprimeu. Anul acesta carourile sunt trendy, așa că o eșarfă supradimensionată ce are acest imprimeu este un must have.

Īn galeria de mai jos veți găsi cāteva dintre combinațiile mele preferate ce includ o eșarfă oversized, care sper să vă inspire și pe voi!

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap