īntre noi, fetele...

Cum să porți hainele cu buline (17 ținute īndrăznețe pe care trebuie să le vezi)

Buline

Primăvara aceasta bulinele sunt foarte trendy așa că azi vreau să vă arăt cāteva ținute și să vă ofer cāteva sfaturi despre cum puteți să purtați acest tip de print. Mie personal īmi plac bulinele foarte mult și cred că sunt genul acela de imprimeu care oferă un aer jucăuș oricărei ținute. Iată deci cum puteți integra cu succes acest print īn ținutele voastre de zi cu zi.

• Cānd purtați două haine, ambele cu buline, aveți grijă ca bulinele să aibă mărimi diferite. Unul dintre trendurile cele mai hot ale acestui an este să purtați buline mici īn partea de sus (pe o bluză să spunem) și buline mari īn partea de jos (pe o fustă) sau vice versa. Așa că nu uitați să țineți cont de acest aspect atunci cānd vreți să purtați buline din cap pānă īn picioare.

• Și dacă tot vorbim de trenduri atunci trebuie să știți că anul acesta stiliștii ne recomandă să purtăm printul cu buline alături de alt print. Īnsă și īn acest caz sunt cāteva reguli de care trebuie să ținem cont. Pentru ca ținuta voastră să fie reusită, trebuie ca ambele printuri să aibă dacă aceeași culoare, măcar să fie din același ton. Și mărimea contează, de exemplu dacă purtați un print floral iar florile sunt mari, atunci bulinele trebuie să fie mici.

• Hainele īn culori tari merg de minune cu bulinele. O astfel de combinație va scoate bulinele īn evidență și vă va ajuta să creați un look modern și īndrazneț. Iată un exemplu: combinați un top cu buline cu o fustă īntr-o culoare tare și veți crea o ținută ce poate fi purtată cu ușurință atāt la birou cāt și la o īntālnire cu prietenii.

• Cānd vine vorba de rochii, anul acesta sunt trendy rochiile cu buline care au un design modest dar care pot fi ușor accesorizate. Un blazer, niște bijuterii statement sau o curea șunt accesoriile perfecte pentru o rochie cu buline.

Și acum că știți cum puteți să integrați cu succes bulinele īn ținutele voastre de zi cu zi, iată și cāteva idei care sper să vă inspire!

(sursa foto: Pinterest)

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap