īntre noi, fetele...

Cum să porți hainele de iarnă cu stil

Tinuta iarna

Iarna īși face din ce īn ce mai mult simțită prezența așa că sper că pānă acum v-ați scos toate hainele de vară din dulap și le-ați īnlocuit cu cele călduroase! De multe ori hainele de iarnă pot părea orice dar nu trendy īnsă trebuie să știți că designerii din lumea īntreagă se străduiesc īn fiecare an să creeze haine atractive pentru sezonul rece.

Adevărul este că de multe ori, un pulover simplu pare cam greu integrat īntr-un outfit care să fie și cool și interesant și de aceea azi vreau să vă arăt cāteva ținute care sper să vă inspire īn această iarnă. Una dintre tendințele cele mai apreciate īn acest an este legată de...straturi. Pentru a crea o ținută modernă, puteți purta cāt mai multe straturi de haine, cum ar fi o bluză cu un pulover și un palton sau o jachetă. Orice ținută reușită trebuie să fie completată de accesorii, așa că aveți mare grijă ce alegeți. O eșarfă oversized și niște cizme peste genunchi sunt mus have-urile acestei ierni.

Citește și:

8 lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le aibă īn garderoba de iarnă

Cum să porți eșarfa oversized cu stilt

4 tipuri de pulovere pe care trebuie să le ai īn dulap

Īn galeria de mai jos am adunat cāteva dintre ținutele mele preferate de iarnă, care sper să vă placă și vouă la fel de mult!

Photo source: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap