între noi, fetele...

Cum să porți un poncho cu stil în această toamnă

Vremea rece ne bate deja la ușă așa că este bine să ne pregătim garderoba. Chiar dacă în această perioadă purtăm haine mai groase, asta nu înseamnă că nu putem să fim trendy.

Jachetele și puloverele sunt unele dintre cele mai purtate piese de îmbrăcăminte toamna dar astăzi vreau să vă ofer o alternativă care se pare devine din ce în ce mai populară: poncho-ul.

 

Model 4

Poncho-ul este o piesă de îmbrăcăminte extrem de versatilă care poate fi purtată la orice tip de ținută. Este acel accesoriu care va oferi ținutei tale un plus de stil și pentru că vine într-o varietate de modele și culori, este imposibil să nu găsești unul pe placul tău.

Când vine vorba de combinații, poncho-ul merge mână în mână cu ghetele până la gleznă dar mai ales cu cizmele peste genunchi. Fie că alegi o pereche de blugi skinny sau o rochiță tricotată, un poncho îți va ține de cald și te va face să arăți la modă.

Și dacă nu știi cum să porți poncho-ul cu hainele tale vei găsi în galeria de mai jos o mulțime de idei ce sper să te inspire și pe tine să porți un poncho în această toamnă.

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap