între noi, fetele...

Este vremea UGG-urilor!

UGG-urile au fost și încă sunt la mare căutare. Deși multă lume le critică pentru aspectul lor care este mai puțin feminin, UGG-urile sunt încă în tendințe. Dar de ce sunt atât de apreciate și cum putem să le purtăm cu stil și anul acesta, încercăm să aflam astăzi împreună.

Cizme UGG

Așa cum spuneam, de-a lungul timpului, UGG-urile au fost criticate de mai multe ori din diverse motive în special datorită aspectului lor iar în cadrul unui sondaj realizat printre bărbați s-a descoperit că partenerii noștri de viață consideră că UGG-urile sunt de-a dreptul urâte.

Se pare însă că doamnele și domnișoarele au o părere total diferită, altfel nu se explică popularitatea acestor pantofi. Eu cred că pe lângă faptul că femeilor le place aspectul UGG-urilor, ele mai apreciază și faptul că aceste ghete sunt comode, călduroase și pot și purtate în cadrul mai multor ținute.

Un alt mare avantaj al UGG-urilor este că la ora actuală putem găsi o mulțime de modele, unele mai lungi, altele mai scurte, chiar și unele până la gleznă. De asemenea toate modelele vin într-o mare varietate de culori, iar anul trecut au fost extrem de populare UGG-urile tricotate.

Și cum aceste ghete au devenit extrem de populare într-un timp foarte scurt, firma producătoare s-a hotărât să scoată pe piață și UGG-uri pentru bărbați și pentru copii de toate vârstele.

Acum să vorbim un pic și despre cum trebuie să purtăm UGG-urile pentru a fi în pas cu moda. Din punctul meu de vedere, aceste ghete se potrivesc perfect cu stilul casual, care este extrem de relaxat și de comod. Pentru a crea o ținută reușită, combină UGG-urile cu o pereche de blugi skinny, un pulover lărguț, o jachetă de toamnă și o eșarfă mare tricotată. De asemenea, o pereche de colanți colorați sau cu model merg foarte bine cu un pulover sau o bluză lungă și bineînțeles cu perechea ta preferată de UGG-uri.

Și dacă aveți nevoie de câteva idei care să vă inspire, iată care sunt ținutele noastre preferate ce includ o pereche de UGG-uri!

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap