īntre noi, fetele...

Paltonul īn carouri este la modă īn acest sezon

Hainele īn carouri au fost populare multă vreme iar īn 2015 iată că a venit din nou vremea lor. De la cămăși la eșarfe, iarna asta tot ce are carouri este trendy. Carourile te fac să ieși īn evidență iar dacă vrei o piesă de īmbrăcăminte cu adevărat cool, trebuie neapărat să ai īn garderobă o haină īn carouri.

Pentru că jachetele sau paltoanele īn carouri sunt deja foarte colorate, pentru a obține un look echilibrat trebuie să le porți cu outfituri monocromatice sau īn culori neutre, cum ar fi gri, alb, negru sau maro.

Unele haine īn carouri sunt mai colorate decāt altele așa că trebuie să găsești una care să se potrivească stilului și personalității tale.

Nu uita nici de accesorii: cānd vine vorba de pantofi, regula este să alegi o pereche de īncălțări ce au una dintre culorile care se regăsesc pe jachetă. De exemplu, dacă porți o jachetă cu negru, bej și roșu, alege niște pantofi roșii. La o haină pe care predomină o culoare deschisă precum crem, alege o pereche de pantofi nude. O geantă īntr-o culoare neutră este și ea o alegere bună sau din contră poți alege o geantă colorată pentru ați asorta geanta cu pantofii.

Dacă și tu vrei să porți o haină īn carouri īn aceast sezon rece dar nu știi cum să o asortezi pentru a crea un outfit reușit, iată cāteva idei care să te inspire.

Sursa foto: Pinterest

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap