īntre noi, fetele...

Primăvara se poartă dungile!

Dungi

Dungile sunt unul dintre acele printuri care nu vor demoda niciodată și de aceea este bine ca fiecare femeie să aibă cāteva haine "dungate" īn garderobă. Primăvara este anotimpul ideal să purtăm dungi așa că azi vreau să vă arăt cāteva outfituri ce sper să vă inspire și pe voi.

De la bluze la pantaloni și de la genți la pantofi, dungile par să fie oriunde așa că sigur veți găsi ceva care să vă placă. Īnsă īnainte să cumpărați ceva trebuie să vă amintiți că și dungile trebuie purtate īntr-un anumit fel și mai ales trebuie să țineți cont de faptul că ele influențează felul īn care corpul nostru arată. Dungile orizontale ne fac să aratăm mai slabe īn timp ce dungile verticale ne fac să arătăm mai plinuțe.

Dar regula cea mai importantă de care trebuie să ținem cont atunci cānd purtăm dungi este că dacă avem o bluză sau un tricou dungat, atunci partea de jos, fie ea fusta sau pantalon, trebuie să aibă o singură culoare și īn nici un caz vreun alt print.

Hainele īn dungi sunt extrem de versatile și pot fi purtate cu ușurință atāt la birou cāt și la o ieșire cu prietenii sau la școală. De asemenea puteți alege orice culoare atunci cānd vine vorba de dungi și le puteți combina cu o pereche de blugi sau cu o fustă pentru un look casual. Și ca să vă arăt cāt de bine arată hainele īn dungi, am găsit cāteva ținute ce sper să vă inspire și pe voi să purtați primăvara aceasta măcar un tricou dungat.

(sursa foto: Pinterest)

Bonprix

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap