īntre noi, fetele...

Toamna aceasta purtăm jacheta bomber

Jacheta bomber

Toamna vremea este foarte schimbătoare așa că este bine să avem mereu cu noi cānd ieșim din casă o jachetă mai groasă sau mai subțire.

Jacheta stil bomber a devenit extrem de populară īn ultima vreme așa că azi vreau să vă arăt cum puteți integra și voi această piesă de īmbrăcăminte īn ținutele voastre de zi cu zi.

Deși pare o piesă mai mult casual decāt elegantă, jacheta bomber poate fi purtată īn cadrul mai ultor ținute. Dacă stilul vostru este mai casual sau sportiv, combinați jacheta cu teniși, tricou sau o bluză. Blugii tip boyfriend sau o fustă jucăușă de blugi merg numai bine cu tipul acesta de jachetă.

Pentru o ținută mai fancy, poartă īn picioare pantofi cu toc. Adaugă o un top și o pereche de blugi skinny. Chiar și o rochie nu foarte elegantă va merge perfect cu jacheta bomber. Nu uita de accesorii care sunt foarte importante dar alege mai mult decāt o geantă și o brățara.

Fiindcă jacheta tip bomber poate fi găsită īn multe culori, modele și mărimi este practic imposibil să nu găsiți una care să fie pe gustul vostru. Dacă vreți să comandați de pe internet, cei de la StarShiners au cāteva modele:

Geaca Little Flower

Geaca Top Secret Black

Geaca Wild Adventure

Geaca Top Secret White

Geaca Top Secret Pink

Iar īn galeria de mai jos veți găsi unele mai multe idei care sper să vă inspire și pe voi să purtați o jachetă bomber toamna aceasta.

(sursa photo: Pinterest)

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap