între noi, fetele...

Toamna aceasta se poartă franjurii!

Franjuri

Încă din primăvara lui 2015 franjurii au luat cu asalt lumea modei. I-am putut vedea pe podiumurile de prezentare alea marilor case de modă, pe conturile de Instagram ale fashionistelor din lumea întreagă, dar și pe blogurile de modă care ne sfătuiau să adoptăm acest trend care este, trebuie să recunoaștem, extrem de cool.

Franjurii însă nu au apărut de unii singuri ci fac parte din stilul anilor '70 ce a avut o revenire spectaculoasă în 2015 și care încă domină prezentarile de modă. Așa că dacă și vouă vă place acest trend și vreți să purtați mai multe franjuri fară să lasați impresia că tocmai ați ieșit dintr-un film western, puteți afla din acest articol cum să încorporați franjurii cu succes în ținutele voastre de zi cu zi.

Vrei să cumperi haine și pantofi cu franjuri? Iată recomandările noastre:

Botine Melbor Negre, 119 lei, depurtat.ro

Botine Raya Camel, 139 lei, depurtat.ro

Tunica Neagră cu Franjuri, 119 lei, Fashion Agenda

Geantă Lisa Minardi cu franjuri, 349 lei, Elefant.ro

Cardigan cu franjuri, 209 lei, Elefant.ro

Genți și pantofi

Dacă nu vă place să purtați haine franjurate, atunci acesta este cel mai bun compromis. Gențile sunt extrem de versatile și pot fi purtate la diverse ținute. Și cum oferta este extrem de variată, puteți să vă cumpărați o geantă cu franjuri ce se potrivește cu stilul și personalitate voastră. Pantofii cu franjuri sunt un must have în această toamnă. De la botine la cizme sau chiar și sandale pentru zilele mai călduroase, o pereche de pantofi cu franjuri vor transforma întreaga ținută. Aveți însă grijă să nu-i combinați cu pantaloni largi sau blugi gen boyfriend. În schim puteți opta pentru blugi skinny, rochițe sau fuste.

Fuste franjurate

O fustă cu franjuri poate fi o piesă deosebită în garderoba voastră, mai ales pentru că este trendy și plină de personalitate. Fie că alegeți o fustă scurtă sau una midi, puteți fi sigure că toți ochii vor pe voi. Partea cea mai bună este că o puteți încorpora cu ușurință în orice fel de ținută, chiar și una elegantă dacă o combinați cu un sacou și o cămașă.

Bluze franjurate

Sunt distractive și interesante dar aveți grijă ce fel de bluză sau top alegeți. Plasarea franjurilor este importantă pentru vor atrage imediat atenția spre o anumită zonă a corpului vostru. Pentru o ținută reușită, combinați un top franjurat cu un pantalon simplu sau cu o fustă ce nu iese prea multă în evidență.

Jacheta franjurată

Este poate cea mai accesibilă metodă de a încorpora acest trend în ținutele tale de zi cu zi. Nu numai că îți va ține de cald în zilele răcoroase de toamnă, dar îți va schimba complet orice ținută. Stiliștii ne recomandă să purtăm jacheta franjurată împreună cu haine și accesorii simple, în culori neutre. Oferta este foarte mare în acest moment, așa că înainte de a cumăpăra o astfel de jachetă, asigură-te că îți stă bine și că se potrivește cu stilul tău.

Copyright 2015 © hottie.ro • sitemap